Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Bedieningsmiddelen

Download brochures:

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Onmisbare aanvullingen voor een volmaakt geheel.

Kiest u voor eenvoud of voor gemak? ABC Hekwerk biedt het allemaal. Van muntselector tot telefoonkiezer. En van handzender tot sleutelschakelaar. U zegt maar hoe u het hebben wilt, dan regelen wij de middelen en het gemak waarmee u ze bedient.

Bedieningscomponenten maken het gebruik van toegangspoorten en slagbomen eenvoudiger. Kies bijvoorbeeld voor handmatige bediening of bedien op afstand vanuit de auto of het gebouw. Op deze manier heb je controle over wie het terrein betreedt. Tevens houd je ongewenste personen buiten het terrein.

Bekijk ook in deze serie:

Muntselector

Simpel en doeltreffend.

Met een munt, die alleen op uw buitensituatie van toepassing is, opent u heel gemakkelijk poorten, slagbomen etc. Ze zijn er in vele soorten en maten.

Telefoonkiezer

Uw telefoon als afstandsbediening voor uw poort.

Telefoonkiezers zijn er in vele uitvoeringen. Hiermee kunt u op afstand uw poort eenvoudig en efficiënt openen en sluiten.

Handzender

Vanuit je auto automatisch je poort openen.

Vanuit uw voertuig opent u heel gemakkelijk de poort met de handzender die aan uw sleutelbos hangt. Uitstappen is niet meer nodig! Heel relaxed dus!
ABC Hekwerk hanteert drie  typen handzenders. Allen uitvoerbaar in 2- en 4 kanaals.

Sleutelschakelaar

Bedieningsgemak voor buiten.

Onze sleutelschakelaars zijn zeer geschikt voor buitenoplossingen. Ze hebben een solide behuizing, of kunnen worden ingebouwd in een passende zuil of poortpaal. In de sleutelschakelaar zit een solide cilinder die u met een bijpassende sleutel kunt bedienen, zodat bijvoorbeeld uw poort of slagboom zich opent of sluit. 

Houd uwbeveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)