Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl
thumbnail-Schuifpoorten-ABC-Hekwerk
Bel of mail ons voor een gratis adviesgesprek!

Voor elke situatie is er een
ABC schuifpoort van topkwaliteit.

Met onze robuuste schuifpoorten (die allemaal aan de Europese wet- en regelgeving voldoen) garanderen wij u een veilige afbakening en toegang van uw terrein. Het schuifmechanisme werkt ruimtebesparend waardoor deze schuifpoorten een geschikte oplossingen bieden voor wie efficiënt om wil gaan met ruimte.

Wij helpen u kiezen

Maak kennis met onze paradepoorten

Mogen wij u voorstellen aan de schuifpoorten Duran en Granon, twee van onze krachtpatsers. Duran is de naam van onze duurzame, economisch gunstige en functionele vrijdragende schuifpoort voor zakelijk Nederland. Slim design, dat past in elke buitenomgeving. Granon is onze meest robuuste vrijdragende schuifpoort met een vrije doorgang tot maar liefst 20 meter! Verkrijgbaar in alle denkbare vlakvullingen.

Al vele jaren een sterk staaltje buitenbeveiliging!

Deze ijzersterke schuifpoort met stevige spijlen, robuuste bovenligger en onderbalk maakt het indringers moeilijk om binnen te komen. Deze poorten worden duurzaam verzinkt en zijn optioneel leverbaar in gecoate uitvoering. Op aanvraag zijn vele RAL-kleuren mogelijk. De ABC Hekwerk vestiging bij u in buurt is u graag van dienst met een passend advies.

Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)