Telefoon: 0800 - 222 4359  |  E-mail: info@abchekwerk.nl

Schuifpoort Duran

Download specificaties

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op

Niet genoeg ruimte voor een schuifpoort?

Slim design met een gunstige prijs

De DURAN is duurzaam, functioneel en door het slimme design bijzonder prijsgunstig voor zakelijk en particulier Nederland! Een vrijdragende, aluminium schuifpoort met een vrije doorgang van 3 t/m 10 meter en tevens verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van 1 t/m 2.5 meter. Optioneel kan de DURAN ook worden voorzien van overklimbeveiliging. Het bewijs dat een schuifpoort bijzonder sterk én uiterst veilig (Europese norm EN 1341/1) kan zijn.
De Duran is verkrijgbaar in 2 verschillende types, namelijk de DURAN Industrial en de DURAN Design.

DURAN Industrial uitvoering

Doordat deze schuifpoort in meerdere uitvoeringen leverbaar is, van spijlen- (rond of vierkant, eventueel doorstekend) en dubbelstaafmatuitvoering, creëert elk bedrijf haar eigen DURAN die perfect past bij de directe buitenomgeving.
De poort is (in enkele uitvoering) tot een lengte van 10 meter en een maximale hoogte van 2.50 meter.

DURAN Design uitvoering

Doordat deze schuifpoort in meerdere uitvoeringen leverbaar is, van spijlen- (rond of vierkant) en dubbelstaafmatuitvoering, creëert elk bedrijf haar eigen DURAN die perfect past bij de directe buitenomgeving.

Handbediend of geautomatiseerd

De DURAN is zowel handbediend als geautomatiseerd verkrijgbaar. De laatstgenoemde is standaard voorzien van een noodstroomaccu. Deze noodstroom accu zorgt ervoor dat u de poort in geval van stroomuitval nog een aantal keren kunt bedienen. Bovendien is de aandrijving fraai weggewerkt in de poortbehuizing. De inwendige bovengeleiding zorgt tevens voor extra veiligheid.

Puntenkam schuifpoort
Optioneel kan dit type schuifpoort met overklimbeveiliging geleverd worden. Het bewijs dat een schuifpoort bijzonder sterk én uiterst veilig (Europese norm EN 13241/1) kan zijn.

De keuze is reuze! Kies uw kleur

Standaard leverbaar in drie RAL-kleuren
-RAL9005 (zwart)
-RAL6009 (donkergroen)
-RAL7016 (antraciet)
Andere RAL kleuren zijn in overleg ook mogelijk. Bovendien profiteert u bij de fijnstructuurkleuren van het ‘lotus effect’: door het zelfreinigend oppervlak ‘regent’ de poort vanzelf schoon!

Bekijk hier onze recente projecten.

ABC Hekwerk levert staafmat, schuif- en draaipoorten, handbediend of geautomatiseerd. Laat u inspireren door onze recente projecten.

Standaard de veiligste

De poorten van ABC Hekwerk voldoen standaard aan de verplichte CE-norm. Voor deze norm dienen toegangssystemen beknelling van personen of voertuigen te voorkomen. Daarom zijn onze poorten standaard voorzien van veiligheidslijsten, een fotocel of laserdetectie. Optioneel zijn ze uit te breiden met een detectielus om voertuigen te detecteren. Lees meer over onze poortveiligheid.

Houd uw beveiliging in topconditie

U voorkomt er niet alleen mee dat u voor een gesloten deur staat. U voldoet daarmee tevens aan de NEN norm.
Gratis advies of vrijblijvende offerte aanvragen
* verplicht veld

Montage info (Waar wordt het project geplaatst?)